Over ons

Voeg je header hier toe

Over ons

Voeg je header hier toe

Over ons

Wie zijn wij?

Koesies Gym is begonnen als Fitness centrum wat zich tot op heden heeft ontwikkeld tot een Allround Gym.

Voor wie?

Geschikt voor jong & oud, of je nou net begint of gevorderd bent Koesie’s Gym is jouwn Gym.

Kortom voor iedereen.

 

Wat bieden wij jou aan?

*Fitness centrum:

Ons Fitness centrum met diverse cardio, kracht apparaten, monkey bars, etc,. tot jouwn beschikking in diverse zalen. Voor de dames hebben we een aparte Lady’s first ruimte gecreeerd voor degenen die het prettiger vinden.

*Kickboksen

Wij bieden kickbokstrainingen voor jeugd en volwassenen, beginnend, gevorderden en recreanten. Naast de kickbokstraining hebben we ook: Padtraining, zaktraining, Personal/Duo Training.

Zaktraining

Met een bokszaktraining, train je op hoge intensiteit. Je werkt hierdoor op een leuke manier aan je conditie. Trainen op de bokszak is geschikt voor (professionele) vechtsporters, maar net zo goed voor mensen die willen afvallen of fitter willen worden.

Op de bokszak kun je als beginner goed ervaren hoe je trappen en stoten moet uitvoeren. Je voelt steeds beter wat je moet doen en kunt eindeloos oefenen. Voor meer ervaren kickboksers is de bokszaktraining een goede manier om de conditie op peil te houden en de technieken nog verder te verbeteren.

*Groepslessen

Body Pump Les Mills

Wil jij strak en sterk worden? En ben je ook nog eens gek op opzwepende muziek? Dan is BodyPump de les voor jou. In een uur of minder ga je aan de slag met barbells en train je je hele lichaam.

De barbell kun je zelf zo zwaar maken als je wil: misschien hang je er geen gewichten aan, of misschien wel 2 kilo. Je bepaalt zelf dus de intensiteit. Hierdoor heb je aan het eind van de les sowieso een voldaan gevoel.

Streetdance

 

…….

 

Personal Training

Wil jij

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training bieden we aan op het gebied van kickboksen en of Fitness. Tijdens personal training gaan we resultaatgericht te werk om jouwn doelen behalen, dat kan zijn condietiegericht, krachtgericht, revalidatie et,. Als je net begint met kickboksen is het wel zo fijn als je een op een training krijgt om zodoende de techniek goed genoeg te beheersen zodat je onverhinderd kan meedraaien met de groep. Heb jij soms een duwtje in de rug nodig? ben jij op zoek naar iemand die je tot het uiterste drijft? Dan ben je bij ons op de juiste adres.

Duo training

 

Soms traint het fijner met z’n tweeen en kan een trainingsmaatje nog meer stimuleren. Bij duo training train je met z’n tweeen onder begeleiding van jullie eigen trainer. Net als bij personal training kunnen er doelen gesteld worden. Deze kunnen verschillen met het doel van je trainingspartner. Ook bij duo training bestaat de basis van de training uit de door jouw gestelde doelen.

 

Wat is onze visie?

Ons Visie achter het bedrijf is dat we een tweede huiskamer idee creeren waarin een ieder zich op zn gemak voelt. Voel jij je thuis? Dan is ons missie geslaagd!

Koesie's Gym

Over ons foto's